Monday, 30 April 2012

Terkini - Azmin Ali Kulum Dalam Tandas Dan Atas Sofa...???


Keintiman Anwar dan Azmin sangat luar biasaAssalam...


Takleh disembunyikan...sememangnya telah tersebar keseluruh pelusuk Alam..
Pendedahan demi pendedahan...kalau dah jenis kaki TIBAI tetap TIBAI.


Korang tengok dan fikirlah sendiri...dan kita tunggu reaksi Azmin Ali dan juga Pemimpin pemimpin Dewa PAKATAN...


Tak MUSTAHIL...FATWA Dewa Sesat akan dikeluarkan...


Ulamak Mursyidul Nik Aziz Nik Mat sebagai seorang yang Tua dan Tok Guru bagi sekelian UMAT PAKATAN perlu berfikir...Bala dan Musibah apakah yang telah melanda akan sekelian Umat PAKATAN nyeer...!!!


Wajib keatas Nik Aziz menyuarakan sesuatu


Sekiranyer Nik Aziz Nik Mat berdiam diri...maka dengan JELAS nya Nik Aziz hanyalah Manusia yang konon nyer mempunyai Ilmu Agama yang hanya semata mata digunakan untuk Nafsu Hubbu Duniah...

Dan sekiranyer BENAR akan apa yang berlaku didalam Photo photos diatas maka ADALAH WAJIB keatas seluruh Ahli didalam Jemaah PAS dan setiap Ahli PKR meninggal kan kedua dua PARTI tersebut...maahan MENOLAK Azmin Ali mahupun Anwar Ibrahim sebagai PEMIMPIN mereka...


Dan yang paling akhir...aku nak Tanya dua manusia terdekat kepada Azmin dan Anwar..
Wahai Wan Azizah dan Shamsidar...apa yang kamu nak sembunyikan lagi...sampai bila kamu akan berendam air mata...?


Wahai manusia Melayu Islam dibumi Jawi...berfikir lah dengan berlapang dada, apakah Manusia sebegini yang kita mahukan sebagai PEMIMPIN...!!!   
Pssst : TIBAI tetap TIBAI...bini orang, anak dara orang, bontot jantan, bontot anak ikan...memang JAHANAM...menempah BALA niiiii....!!! takutnya aku...!!!


6 comments:

 1. Baju oren tu Azmin ke??? Nk kencing pn agak2 ar..sah barua yg post ni.
  Nk tunjuk pandai tp mangkak..tabur fitnah n seks mmg mainan barua2...sedih. Fitnah la bnda lain... Pemimpin minum arak ke...tak berani??

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. best jadi org kuat pembangkang ni..tiap rumah/bilik/hotel yang mereka duduki..pasti ada cctv..haha

  ReplyDelete
 4. Nike Ajis simusang berjanggut berkata "Apa yang mereka lakukan ini menjerumuskan generasi muda kepada keruntuhan akhlak dan budaya seks songsang".
  Tapi dia lupa bahawa dia dan pengikutnya dok berjuang menyokong Nuar brahi sipeliwat dan pengamal sex bebas ..bukan ke ini menjerumuskankan generasi muda kearah keruntuhan akhlak dan bukan kah dengan penyebaran gambar ini boleh mengelakkan generasi muda daripada terus tertipu daripada makluk perosak akhlak..

  Peeelaaa ..nike ajis ni ..makin dia bersuara makin jelas sikap nyanyuk dia..

  ReplyDelete
 5. orang yang membela orang yang melakukan liwat yang di laknati Allah S.W.T ada lah musuh Allah,orang yg takut untuk melafaskan sumpah terbukti dia melakukan nya

  ReplyDelete