Wednesday, 23 May 2012

PemBabian Melayu mudah lupa UMNO yang masuk DAP..!!!

Asalam utk sahabat semua...

Pewaris terlalu busy, tak dapat menulis dalam Blog sendiri dan hanya berkesempatan untuk membaca beberapa artikel dalam Blog kegemaran....artikel yang ditulis sahabat AAKJ membuatkan Pewaris juga merasa terluka dengan lakunan bermuka muka  si Melayu Bangsat yang lupa as al usul...

Bukan setakat nak ludah seperti yang AAKJ cakap tapi rasa nak sepak jeer batang tengkuk si Melayu Anjing lupa asal usul ni....

Sila baca artikel menarik nukilan Blogger kegemaran ramai AAKJ... 

DATO SERI PRESIDEN !! APA PERASAAN AAKJ & AHLI UMNO BILA ANJING DAP NI LUDAH UMNO !!Mamat kurap ni laung "hidup dap" !! saat ni aakj dan sahabat NadiRakyat ada d Ipoh bersama sektariat Konvensyen Media Sosial 1Malaysia..berhimpun nak setting fikir pejuang maya BN supaya tuju ke arah titik pertemuan dan kurangkan perbedaan..

Tiba-tiba kami d kejutkan dengan berita mangkok ni keluar UMNO dan dengan bangga pegang bendera DAP !! kalau d lihat dari rakaman semasa beliau menjerit sawan babi tu seolah-olah d rancang kerana dah ada siap bendera dap dan penyokong dap serta kehadiran nizar dan india pkr !!

wahhHHH !! tiba-tiba anjing dap ni buat sidang taik bagitau dia masih sayangkan UMNO ? siap laungkan "Hidup DAP dan bertakbir" seolah-olah UMNO ni sudah tidak berharga lagi...sebak rasa hati ini...manusia yang d beri jawatan..jadi ahli majlis dan dapat lesen pasir..akhirnya menyalak macam anjing hilang akal...!!

"saya sokong tukar kerajaan"...perghHH ini kata-kata yang buatkan Aakj dan Sahabat NadiRakyat terguris dan membakar semangat kami untuk bantu BN menang besar PRU13 dengan majoriti 2/3..menang bergaya !!

HOHOHO...dengan mudah..tanpa rasa bersalah..anjing ni merayu dan kona mengatakan AKU MASIH SAYANG UMNO !!

Maaf Dato Seri Presiden..Aakj dan Sahabat NadiRakyat amat terkilan..tak pernah sejak join UMNO hingga kini Aakj secara peribadi "LUDAH" UMNO BN...tak pernah dapat projek apapun..walaupn Aakj adalah Ajk Bahagian UMNO..bukan tak pernah minta..tapi tak pernah dapat..tak sawan babi pun..

Adakah Dato Seri Presiden parti nak budaya "sawan babi" ni membiak dalam UMNO BN ? nak AAKJ dan sahabat2 UMNO BN yang lain buat onar dengan alasan kami tak dapat apa2 sejak bersama UMNO BN ?

NadiRakyat ada 4000 ahli lebih..tak termasuk yang pro Nadi...fikirlah..bukan nak ungkit..bukan nak ugut..bila hati kami terguris akibat perbuatan anjing2 dap ini..ada yang nak cuba ubatkan..bila anjing ni dah hilang mabuk..senang je kita lupakan !! ini bukan isu 'maaf"..orang minta maaf kita maafkan..tapi kesan perbuatan anjing ni ? sapa nak jawab ? nak lepaskan begitu saja?

FIKIRLAH...KAMI ADA 4000 LEBIH TERMASUK YANG ATAS PAGAR !!..JANGAN BULI AHLI YANG SETIA..JANGAN PUJI ANJING YANG GILA !!

NI VIDEO SAAT ANJING NI LUDAH UMNO !!
4 comments:

 1. Kalau ada sesiapa lagi yang rasa dirinya tu sawan-sawan babi, elok lah undurkan diri awal2. Elok sangat kalau kita bersihkan kekotoran ini dari ia bertampok menjadi daki yang sukar di cuci.

  ReplyDelete
  Replies

  1. Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI   Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

   Delete
  2. SAYA SANGAT BERSYUKUR ATAS REJEKI YANG DIBERIKAN KEPADA SAYA DAN INI TIDAK PERNAH TERBAYANKAN OLEH SAYA KALAU SAYA BISA SEPERTI INI,INI SEMUA BERKAT BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA YANG TELAH MEMBANTU SAYA MELALUI NOMOR TOGEL DAN DANA GHAIB,KINI SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTANG-HUTANG SAYA BAHKAN SAYA JUGA SUDAH BISA MEMBANGUN HOTEL BERBINTANG DI DAERAH SOLO DAN INI SEMUA ATAS BANTUAN MBAH RAWA GUMPALA,SAYA TIDAK AKAN PERNAH MELUPAKA JASA BELIAU DAN BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU OLEH RAWA GUMPALA MASALAH NOMOR ATAU DANA GHAIB SILAHKAN HUBUNGI SAJA BELIAU DI 085 316 106 111 SEKALI LAGI TERIMAKASIH YAA MBAH DAN PERLU ANDA KETAHUI KALAU MBAH RAWA GUMPALA HANYA MEMBANTU ORANG YANG BENAR-BANAR SERIUS,SAYA ATAS NAMA PAK JUNAIDI DARI SOLO DAN INI BENAR-BENAR KISAH NYATA DARI SAYA.BAGI YANG PUNYA RUM TERIMAKASIH ATAS TUMPANGANNYA.. BUKA DANA GHAIB MBAH RAWA GUNPALA

   Delete
 2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
  Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

  ReplyDelete