Wednesday, 18 April 2012

Kah kah kah... Nurul Izah tergila gila kan Blogger Tersohor Papa Gomo...!!!Assalam to all,

Ha ha ha ha...pagi pagi dah ketawa golek golek, nasib baik laa pagi ni bukan aku Facillitator dalam Training Worksyop...kalau tak memang aku xleh conduct leer Worksyop tuu...asyik dok ingat dan ketawa sorang sorang...!!!

Tak sangka betul...begitu berahi si anak perempuan Anwar Brahim terhadap Blogger Maut Tersohor Papa Gomo....sehingga disebut sebut oleh nyer tanpa jemu.....Tapi sememangnyer dah jadi perangai orang gila glamour...dek kerana Kemasyhuran nama Papa Gomo...maka menyebabkan KEBERAHIAN si Nurul Izah terbangkit tanpa boleh diselindung selindung lagi.....

Korang baca sedikit petikan daripada Blogger Otai Tersohor juga... Jas Salleh

sedikit petikan
Gomo sebagai sahabat yang lebih tua dari ko, aku nasihatkan agar ko hantar sebiji kek cokelat cam yang Pok Nik dapat hari tu kepada Nurul Izzah agar terubat rindu berahinya kepada ko. Tak baik ko biarkan Nurul Izzah terinzal sendirian dalam sidang Parlimen menyebut-nyebut nama ko yang tulus lagi mulus di hatinya. Sepatutnya, sebagai seorang bloger tersohor lagi berhemah, ko tak sepatutnya membiarkan Nurul Izzah terlalu lama dalam fantasi seksnya kepada ko. Apa lah ko Gomo. Nurul Izzah dah nak sangat tu kat ko. Ko boleh buat derq jek kat anak seorang pemimpin biseksual yang tersohor di dunia gay dan lesbian dari barat ke timur dari Utara ke Selatan.
 
Gomo, Nurul Izzah amat memandang tinggi dan menyanjung ko sebagai seorang insan kerdil yang mampu menewaskan kehebatan Papa Hebatnya. Tahukah ko berapa ramai ahli politik yang hebat-hebat dan otai-otai kecundang di tangan Papa Hebatnya ? Tapi ko Gomo ... ko hanya seorang bloger jalanan mampu menewaskan Papa Hebatnya dengan hanya blog ko saja. Itu sudah cukup membuatkan Nurul Izzah begitu teruja dan memuncak nafsu birahi seksnya kepada ko. Sesuatu yang tak mampu diberikan oleh sesiapa pun melainkan ko saja Gomo.

Kah kah kah
Kah kah kah
Kah kah kah
Memang Cilako lah Nurul Izah niii......
Sila baca disini cerita Berahi Nurul Izah terhadap Papa Gomo
Kah kah kah
Cerita banyak tak mau Bhai....walaupun hanyer lah Blogger Jalanan...
Lantak korang laa nak panggil aper pun....tak gitu Papagomo...?
Tetapi kerana tulisan dan pergorbanan Blogger yang berjaga malam laa menyebab kan semua RAKYAT tahu akan pekung dan Taik yang disembunyikan oleh PKR Haram Jadah ni...!!!


Pssst : Papagomo....video Siam Doll bila nak keluar....??? Ustaz dah bagi penerangan tuuu...keluarkan kan laa Versi Siam Nonet Bengkok tuuu....!!! biler lagi...??? aper daaaa...!!! kah kah kah
No comments:

Post a Comment