Thursday, 19 April 2012

Perempuan Botak Melayu Islam, contoh TERBAIK Mahasiswi


Salam di pagi Jumaat...

Dok kecoh 2-3 hari ni pasal Perkhemahan Mahasiswa dan Mahasiswi di Dataran Merdeka...apa pun kita kena pastikan aper yang mereka mahu kan....

Adakah BENAR TUNTUTAN mereka untuk minta KERAJAAN menyediakan PERCUMA...menghapuskan PTPTN...?

Apakah perlu mereka mewakili Golongan Pelajar


Apa yang jelas didalam perhimpunan dan perkhemahan mereka di DATARAN MERDEKA telah disertai oleh mereka mereka yang tidak pun bergelar Mahasiswa dan Mahasiswi.

Terjelas lah kepada kita bahawa 99.9 % Mahasiswa dan Mahasiswi tersebut telah diracuni otak fikiran mereka, dihasut dan dicemari oleh segolongan MANUSIA yang tidak diketahui akan MAKSUD dan TUJUAN sebenar...

Apa perlu Mat Sabu dan Nizar berada di Dataran Merdeka
sekirannya ini adalah Tuntunan Golongan PelajarTetapi bagi mereka yang Celik Mata...Ianya terang dan tersuluh bahawa Perkhemahan oleh Mahasiswa dan Mahasiswi tersebut telah di DALANGI oleh puak POLITIK yang MABUK untuk BERKUASA....

Parti PAKATAN...PKR, PAS, DAP serta badan yang mengelarkan diri mereka NGO serta Individu Terkenal ternyata telah memainkan peranan mereka bagi MENGERAKAN serta MENJAYAkan kehendak dan kemahuan mereka...

Muka muka yang telah lupa akan
tanggung jawab sebenar merekaAdalah sangat menyedihkan melihat pemuda pemudi yang rata ratanya ANAK MELAYU yang tidak sedar bahawasanya TUGASAN dan MAKSUD sebenar mereka adalah untuk BELAJAR dan menjadi PELAJAR yang berjaya disetiap Institusi Pengajian Tinggi yang mereka duduki....

Memang benar apa yang di kata dan dilihat oleh Tun Dr. Mahathir... "MELAYU MUDAH LUPA"....

Melayu yang Mudah Lupa yang telah diangkat Martabat
sebagai Sasterawan NegaraImbas kepali beberapa Photo yang dirakam oleh orang ramai maka jelas...ianya bukan mencerminkan satu BENTUK ALIRAN dan ACUAN BUDAYA yang dikehendaki oleh ramai RAKYAT MALAYSIA....tak percaya...tunjuk kan Photo diatas kepada mak bapak Mahasiswa dan Mahasiswi yang berkhemah....dan kita dengar lah sendiri akan kata mereka...Ber BOHONG lah kita sekiranya kita berkata Mak Bapak mereka akan berkata " Bagus, setuju atau sekurang kurangnya...tak aper laaa mereka kan BUdak budak"....PEMBOHONG BESAR kalau kita menafi kan...!!!

Apakah mereka tidak perlu menghabiskan masa untuk belajar

Contoh...seorang gadis@perempuan yang berkepala Botak sambil menghisap Rokok didalam photo diatas....adakah beliu mewakili Mahasiswi yang TERBAIK...? adalah beliu orang awam dari Badan NGO atau beliau seorang individu yang terkenal....?
Sekiranya gadis atau perempuan tersebut bukan mewakili Golongan Mahasiswa dan Mahasiswi...kenapa PERLU beliu melibatkan diri dengan PENAMPILAN yang agak tidak mungkin dimahukan oleh mak bapak yang mahu kan Role Model Pelajar yang BOLEH DIBANGGA kan dan dicontohi....


Dari Berita yang diterima PEREMPUAN BOTAK tersebut bernama MIslina binti Mustafa, berbangsa Melayu dan beragama Islam, pengiat Teater dan juga pelakun filem Digital...belajar dan masih menggulangi pelajaran nya kerana gagal....Wallahwaalam.


Perkara pokok yang hendak dikatakan dan di bicarakan APAKAH PERLU PELAJAR DIGUNAKAN....UNTUK MAKSUD DAN TUJUAN TERTENTU....!!!

Jangan jadi PEMBOHONG KEPADA BANGSA SENDIRI...!!!Pssst : senang cakap laaaa Bhai....mereka akan MENJAHANAM KAN NEGARA...kalau tak disekat....!!! tuuuuuiiiiiih...!!!1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete