Monday, 30 April 2012

Kantoi - Spin Babi Kuning Tak Menjadi - Polis tak buat 2 kerja dalam 1 masa..!!!


Asalam...

Kecoh dalam Wall wall medium Facebook PAKATAN dan PEMBANGKANG juga didalam Blog blog mereka konon nyer Polis polis atau SB SB telah menyamar dalam DEMO BERSHIT 3.0 Babi Kuning...



Mereka telah menghebahkan kononnyer Polis juga lah yang memukul Polis Trafik seperti didalam gambar diatas...

Pewaris sangat tertarik dengan komen seorang individu yang mengelarkan dirinyer Anti Kelentong didalam Blog Parpukari....

Sila baca komen Anti Kelentong....

Anonymous said...

Dari segi logiknya, tak mungkin polis kena menjalankan dua tugas pada satu masa.

Tak mungkin polis tu tangkap pendemo di Dataran Merdeka ... lepas tu tukar baju dan berlari ke Sogo utk buat kekacauan disana pulak. Kalau ini berlaku bermakna polis ni dh jadi mcm superman ... pusing badan terus tukar pakaian dan lepas tu terbang ke Sogo.

Kalau SB tentulah SB full time ... kalau polis trafik tentulah polis trafik full time ... kalau polis jalan kaki tentulah polis jalan kaki full time ....

Tak mungkin polis tak cukup anggota sehingga anggota-anggotanya terpaksa buat dua kerja pada satu masa.

Anti Klentong




Hahahaaaaaa....weeeeeei...puak puak Babi Kuning...korang tak payah laaa nak spin putar alam satu dunia...
Adalah menjadi satu Tangungjawab dan Tugasan Utama pada setiap Angota yang ditukaskan....setiap Unit mempunyai Tugasan masing masing...sekiranya mereka Menjadi SB mereka tetap SB sehingga lah TASK yang diberikan selesai...sekiranya mereka dikehendaki berkawal dan menangkap orang maka TASK itu juga lah yang akan diselesaikan...

Satu lagi kerja SB atau Mata mata Gelap ni....bukan nyer kerja caca marba...suka suka nak sarung baju lepas buat PENYAMARAN dan PENGINTIPAN...

Adooooooi....memang dah takder AKAL betol laaa PENCACAI dan PENGJILAT JUBO ANWAR BRAHIM niiiii....!!! Akai ader pakai leer Bhai...!!! BONGOK...!!!



Pssst : Tak sabar nak tengok Video yang akan didedah kan...Azmin Ali isap neneng dalam tandas...!!!!


1 comment:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete