Sunday, 8 April 2012

Lagi Canggih kat Kelantan - Order Pelacur kat Kedai Kopi jeer..!!!


Taktik baru ibu ayam cari pelanggan

He he he...senyum sampai telinga semuanya yeeeer..!!!
Ni baru laaa canggih...sama ngan Moto "Pelanggan diUTAMAkan"...
Tak payah susah payah BUAT "Border Pass"...tak payah guna Passport Antarabangsa"..atau kalau dah masuk tuu tak payah Bonceng Motor nak gi Hotel Marina, Hotel Genting atau maner maner...Lorong Babi pun tak payah pegi....Kakakakakaka (orang yang faham dia faham laa apa yang Pewaris Wasiat cakap kat sini)
Keselesaan diberikan kepada mereka yang berhijrah keNegeri Serambi Mekah dibawah Kepimpinan Ulamak dan berPanji panji Bulan dan berwarna Hijau...warna Syurga tuuu...!!!
Meh kite baca kat bawah neeeeeeh....!!!
KOTA BHARU
Sumber Sinar Harian 
Ibu ayam kini semakin licik menjalankan ‘perniagaan’ mendapatkan pelanggan seks mereka dengan mengubah taktik terbarunya supaya pergerakannya sukar dijejaki pihak berkuasa.

Dilaporkan sekarang ini, ibu-ibu ayam tidak lagi menunggu di kawasan terbuka untuk mencari pelanggan tetapi secara mobile di mana mereka hanya perlu ke kedai-kedai tertentu dengan menunjukkan gambar ‘wanita-wanita’ yang berada di bawah jagaan menerusi telefon bimbitnya sebelum ditempah.


Pendedahan berkenaan dibuat oleh Bahagian Penguatkuasaan Majlis Perbandaran Kota Bharu Bandaraya Islam (MPKB-BRI), yang mendapati ibu ayam terbabit akan menuju ke kedai-kedai tertentu dan ‘persetujuan’ akan dibuat individu berkenaan apabila melihat gambar-gambar menarik tersebut.
Pak Lebai PAS buat aper kat sana, ker takut ngan bini bini..?


Dengan persetujuan harga yang ditetapkan dan wanita pilihan sudah ditempah, mereka akan mengaturkan perjumpaan untuk pasangan terbabit melangsaikan gelora nafsu masing-masing di lokasi yang difikirkan selamat daripada dicekup pihak berkuasa.Demi memuaskan nafsu, ada di antara pelacur yang ditempah oleh pelanggan yang sengkek ini sanggup memilih kawasan hutan untuk tujuan tersebut walaupun dalam suasana gelap dan dipenuhi sarang nyamuk.


Ini terbukti dengan penemuan kondom terpakai, tisu dan pelbagai lagi barangan lain di dalam kebun pisang serta hutan di sebuah penempatan di bandar ini ketika Operasi Cegah Maksiat yang dilakukan baru-baru ini.
Kebun Pisang pun jadi...Negeri yang penuh Keberkatan


Penolong Pengarah Penguat kuasanya, Ramly Che Hussin berkata, taktik terbaru itu sudah dihidu oleh pegawai-pegawainya dan perkara ini tidak akan terus berleluasa sehingga mereka merasakan selamat untuk mencari makan dengan cara itu.


“Sehingga kini pihak kami sentiasa mengadakan operasi-operasi dalam membendung perkara ini dan tidak membuka peluang untuk mereka berani ‘berniaga’ dengan cara haram ini,” katanya ketika dihubungi Sinar Harian.


Katanya, kawasan hutan dan kebun pisang tersebut akan dibersihkan untuk mengelak pelacur-pelacur ini terus menggunakan lokasi terbabit, malah tempat-tempat terbabit sebelum ini pernah diserbu.
Berita selanjutnya boleh didapati di link dibawah...


Akhir kata Nafsu tak boleh disorok bawah kopiah...aper lagi orang yang takder kopiah kat Kelantan...tak leh nak sorok...!!!
Tapi selamat laaa jugak cam kes ADUN Selising tuu keer...atau sekurang kurang cam Mat Sabu...atau cam Ostat Setan Badrulamin...!!!
Dan tak payah risau...Nik Aziz akan ampunkan Dosa semuanya....wokeeeeeey...!!!Pssst : Banyak lagi tuuu yang sedang dibongkar....!!!

No comments:

Post a Comment