Wednesday, 11 January 2012

Terkini...Pecah Lubang..!!! Sekali lagi...Skandal Elizabeth Wong bersama ...Elizabeth Wong Skandal lagi....Wooow...!!! memang dah di cakap awal awal dan dihidu akan Hanyir nya siang siang lagi...

Sebuah Kalendar Tahunan Negeri Selangor di bawah Pemerintahan PAKATAN telah di keluarkan dan Elizabeth Wong yang berjawatan EXCO Negeri telah dipilih sebagai MODEL nya....Terbaeeeeeek...!!! Dengan Moto yang tertera "Selangor Ku Kekal Hijau"


Untuk menyambut Tahun Baru 2012 ini berbagai Perancangan telah dibuat oleh Kerajaan Negeri Selangor, sudah tentunya SELECTED Programme and SELECTED Person lah yang akan menjayakan setiap event tersebut.

Sememangnya Pemerintahan Khalid Gagap mempunyai Pemangkin yang cukup Canteeek yang mana ianya bisa MENGERAS kan setiap warga Penyokong Fuckatan.


Jangan risau banyak lagi programme programme BERMENAFAAT kepada Rakyat Selangor telah di Rancang untuk Tahun 2012 ini...kita tunggu habuan nya...!!!

Nak Tanyer...boleh...?
1. Berapa Ratus Ribu unit kah yang telah dicetak dan akan di agihkan pada rakyat.
2. Berapa sekeping Harga Kalendar tuuu....
3. Syarikat maner yang dipilih untuk membuat Cetakan dan menguruskan nya....


Pssssst : Pompuan pompuan Muslimah PAS tak yah laa berangan...korang Muka Buruk...Khalid tak akan pilih korang jadi Model punyeer....Keh keh keh....!!!


No comments:

Post a Comment