Wednesday, 25 January 2012

Terkini..Panas..!!! Ketua Menteri baru balik dari bercuti diluar negara, Bini berbelanja RM77 K rawat muka.

Woooow...terkini...!!!
Seorang Ketua Menteri, khabarnya baru sahaja pulang dari bercuti di luar negara bersama-sama isterinya. Dikhabarkan juga, berlaku krisis antara pasangan suami isteri itu apabila si isteri yang juga seorang Ahli Dewan Undangan Negeri di sebuah negeri lain, mengamuk sakan apabila mengetahui hubungan sulit suaminya.

Untuk menyejukkan hati si isteri, suaminya yang sebelum ini tampil dengan wajah chubby, terpaksa membawa isterinya makan angin ke luar negara. Menariknya, pemergian pasangan suami isteri yang sangat terkenal itu menggunakan sebuah pesawat mewah dan berlepas dari Singapura bagi mengelakkan diketahui ramai.

Tidak setakat makan angin dan berbelanja sakan, Ketua Menteri dan isterinya itu juga telah melakukan rawatan muka yang bernilai 17 ribu Euro (RM77,000) bagi satu sesi sebelum pulang semula ke Malaysia untuk sambutan Tahun Baru Cina.

Sumber bagaimanapun, tidak pula memperincikan Ketua Negeri yang mana satu memandangkan terdapat empat orang Ketua Menteri di Malaysia iaitu Pulau Pinang, Melaka, Sabah dan Sarawak...!!!

Sila baca sini untuk cerita selanjutnya....

http://theflyingkick.blogspot.com/2012/01/ketua-menteri-dan-isteri-buat-rawatan.html
Psssssst : Lu manyak luit laaa Towkey....!!! manyak syooook wooooo...!!!!!

 2 comments:

  1. tuan... kalu tok jadi keberatan untuk bubuh link ulukelate@blogspot jugak di blog tuan..... biar kita sama2 naik orang susah serupa kita ni.

    ReplyDelete
  2. Insyallah...saya akan link kan blog tuan ke blog pewaris wasiat...selamat berjuang...

    ReplyDelete