Monday, 13 February 2012

Wah wah wah, Rafizi Jambu Anwar dibayari RM 25 K sebulan..!!!


Wah wah wah, Cerita Rafizi Jambu lag, memang betul seperti yang Pewaris Wasiat sembang kan dengan sahabat lama Peguam Syarie tempoh hari. Sememangnya segala gala "ISTIMEWA" untuk Si Rafizi ni, lebih lebih lagi sekira ianya "Direct Touch" to Anwar Ibrahim.

Kata Peguam Syarie tuu pada Article Pewaris Wasiat...
Baca disini....
http://www.pewaris-wasiat.blogspot.com/2012/02/kata-peguam-syarierafizi-tuu-jambu.html

Sungguh mengejut kan "Tidak Semua" Ahli PKR menyukai Rafizi dan tidak semua "Merestui" AKAN APA YANG BERLAKU didalam PKR.
Pada petang Khamis yang lepas "Pekong" Rafizi Jambu Anwar telah dibuka oleh seorang Ahli PKR, beliu juga merupakan salah seorang Ahli Majlis PBT Selangor.
Kata beliu Rafizi Jambu Anwar mendapat gaji "Puluhan Ribu Ringgit" sedangkan orang bawahan bersusah payah, katanya lagi "Tuan ingat semua yang ada didalam PKR tu bersih ker..???Segala gala nya telah dicerita kan oleh Sahabat PKR.....untuk cerita lanjut
Baca juga disini...
http://sejarahmelayu.blogspot.com/2012/02/rafizi-hidup-mewah-gaji-rm-25-ribu.html


Sangat senang dan sangat beruntung kepada sesiapa yang mempunyai "Personal Touch" dengan DSAI, bergaji besar dengan segala kemudahan dan segala macam "Special Treatment".Pssst : Orang macam kita ni kerja jeer laaa sampai tua....paling kuat pun special treament dari bini...Hahahaaa..!!!No comments:

Post a Comment