Wednesday, 28 March 2012

Aku naik Geram baca Blog PapaGomo niii...Tuuuuuiiihhhh..!!! Dasar Sialan ...!!!


Alamak Pewaris pun terlepas pandang ehwal ni....!!!

Memang Sakit Hati dan naik marah bila kita tengok "Perangai Setan" puak Harami niii...!!!
Memang dengan sejelas jelas nya mereka berlagak "sombong dan berkelakuan seperti Samseng"...

Memang benar seperti yang Bloger Maut lagi Otai PapaGomo cakap, memang dah dasar Betina Jalang Kemaruk Kuasa...!!!

Sila baca link disini dari Blog PapaGomo, untuk melihat betapa Jalangnyer si Betina Lathefa Koya...



Jurulatih yang telah diserang beramai ramai oleh Pendemo Haram


Kumpulan Pendemo yang di Ketua oleh Perempuan Bongkak Lathefa Koya dengan terang terangan menafikan Hak Jurulatih dan Hak sekumpulan kanak kanak di padang tersebut...dan sekiranya kita perhatikan di dalam clip tersebut, ternyata mereka menyerang beramai ramai sedangkan Jurulatih tersebut hanya seorang sahaja.

Patut laaa setengah orang panggil kau Perempuan Puaka


Dan lebih memalukan bilamana mereka tidak memperdulikan sekumpulan kanak kanak yang yang terpinga pinga keliru melihat kumpulan pendemo haram tersebut melangar kawasan mereka dan menyerbu Jurulatih mereka.


Pssst : Dia orang yang menjerit jerit ....di cakap Jurulatih tu pulak " Dont Shout"....bangang melantun lantun puak Harami ni..!!!




3 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daripada aku kena tipu melabur mcm orang lain, baik aku layan blog 24jam... sekurang2nya duit aku tak hangus.

      Delete
  2. semua tu...bila dah percayakan Anwar....jalan pun mula kenkang..berak senang !

    ReplyDelete